Teltudlejning

Hos Enoch Show Production udlejer vi telte i mange forskellige størrelser og afskygninger, og samlet har vi over 25 års erfaring med teltopbygning.
Vi ejer flere telte selv, men har også partnerskaber med både danske og udenlandske leverandørerer.

Cirkustelt udlejning

Vi har professionelle løsninger til alle former for events.
Vi står klar til at skabe den perfekte ramme for dit event!
Vi tilbyder telt udlejning af cirkustelt stort set til alle slags arrangementer.
Kontakt os i dag på tlf +45 20 21 46 01 så giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på en løsning, som med sikkerhed vil passe perfekt til dit event.

Vores cirkustelt udlejning. En perfekt løsning som altid står klar

Hos os står vores cirkustelte altid klar og færdigpakkede på sættevogne, og derfor er de altid klar til at blive transporteret frem til dit arrangement. Det er medvirkende til, at vi her hos Enoch Show Production meget hurtigt kan stå færdig med en færdig løsning, som passer til den forespørgsel du måtte have, også selv om den kommer med meget kort varsel. Vi er derfor altid omstillingsklar, hvis du med kort varsel står og har brug for et firma, som tilbyder teltudlejning, med kort varsel.

 

Hos Enoch Show Production har vi mange forskellige størrelser cirkus- og mastetelte vi kan udleje

Hos os har du mulighed for at leje cirkustelte i mange forskellige størrelser.
Du kan hos os leje alt lige fra Nordens største cirkustelt med 2.400 siddepladser eller 5000 ståpladser. Vi kan også tilbyde moderne paladstelte med 400 siddepladser eller 600 ståpladser. Har du spørgsmål til vores teltudlejning så kontakt os, og vi er klar til at give dig gode råd og vejledning.

Leje af cirkustelt

Vi udlejer alt lige fra mastetelte, cirkustelte og eventtelte. Her hos Enoch Show Production har vi mange års erfaring inden for branchen.
Vi har her hos Enoch Show Production grundigt gennemtænkt vores cirkustelt udlejning leje, ned i den mindste detalje, og derfor kan du med vores teltudlejning spare penge, tid og kræfter. 

Hvis du lejer dit telt hos os, er du sikkert et telt som kan opstilles helt uden nogen form for byggetilladelse, og som samtidig er sikkerhedsgodkendt, certificeret og som opfylder alle de gældende brandkrav m.m.
Du får med vores teltudlejning en meget fleksibel & praktisk teltløsning, uanset om du vælger at leje et af vore mindre telte, eller om du lejer et af vores største telte.

Hvad enten du lejer et mindre eller stort telt til dit show, firmaarrangement eller helt tredje event. Vi tilbyder også tribune udlejning i stort set alle afskygninger og vores mobiltribuner er 100% godkendte. Derfor kan du være sikker på at alle lovkrav er overholdt.