TRIBUNE UDLEJNING UDENDØRS & INDENDØRS BRUG

Certificeret tribuner

Alle vores udlejnings tribuner som er over 1 meter høje er blevet certificeret, & derfor må de opstilles helt uden nogen form for byggetilladelse.

Tribuner som er mindre en 1 meter kan også opstilles uden nogen byggetilladelse. Alle vores udlejnings tribunerne overholder alle de nødvendige brandkrav, så du som lejer, vil ikke møde nogen form for udfordringer eller andet fra brandmyndighederne hvis du vælger at benytte vores certificerede tribune-type.

Tribuner med multianvendelige løsninger

Ofte kan det være meget udfordrende & ikke mindst tidskrævende at stille tribuner op, men ved brug af vores multianvendelige & kompakte multifunktionelle løsninger, er arbejdet & udfordringen blevet begrænset til det mindste, og vores mobiltribune løsninger kræver derfor ikke megen mandskab.

Hos os går kvalitet & ikke mindst anvendelighed hånd i hånd. Derfor garanterer vi at kunne leverer et gennemført slutresultat, som er med til at gøre den praktiske forberedelse nemmere for dig & samtidig medvirke til en positiv stemning blandt gæster & tilskuere.