Udlejning af mobiltribune

 

Certificeret udlejning af mobil tribuner

Udlejning mobil tribune tilbyder vi her hos Enoch Show Production.

Vi har mobil tribuner som passer til store og såvel små koncerter, firmafester, kulturarrangementer, koncerter, sportsbegivenheder og meget mere.

Mobil tribunerne hos os er modulopbygget, så de kan passe til en hver begivenhed og behov.

Hos Enoch Show Production kan vi tilbyde alle størrelser mobil tribuner og matche antal tilskuere.

Vores mobiltribuner kan fås med enten bænkerækker eller stole. På tribunerne med bænke kan der eftermonteres hynder, så man som tilskuer kommer til at sidde rigtig godt.

Mobiltribuner er 100 % godkendt

Alle mobil tribunerne hos Enoch Show Production er lavet i materialer som er godkendte til mobiltribuner, og derfor overholder de alle de gældende krav som myndighederne stiller til tribuner. Dette er med til at du/I som arrangøre kan være tryg og være velvidenen om at alle gældende regler overholdes til punkt og prikke. ( Det er dig som arrangør, der har ansvaret for at de tribuner som bliver benyttet overholder de gældende lovkrav for den pågældende tribune) Når du lejer gennem os, kan du altid være sikker på at alle lovkrav og regler bliver overholdt.

Er du igang med at leje en tribune og er i tvivl om hvorvidt den overholder den gældende lovgivning, så er du velkommen til at kontakte os på tlf: 20214601

De størrere mobiltribuner som vi udlejer er alle blevet certificeret på Teknologisk Institut