Vores historie

Enoch Show Production så dagens lys i 2012. Men selvom firmaet er ungt, har de tre bagmænd årevis af uvurderlig erfaring inden for showbusiness. Selve ideen til en virksomhed, som sætter nye standarder inden for showproduktion, bunder i et venskab, der opstod tilfældigt seks år tidligere.

I 2006 køber Lars Godbersen et nyt telt til showgruppen Flying Superkids, som han selv har optrådt med, været en del af hele sit liv og nu er chef for. Mens de sætter teltet op på en parkeringsplads i Aarhus, kører en af cheferne for Cirkus Dannebrog tilfældigvis forbi. Ved synet af det store telt bliver cirkuschefen bekymret for, om der er et konkurrerende cirkus i byen, og han beslutter sig for at køre ind og kigge på sagen.

Cirkuschefen ånder dog lettet op, da han falder i snak med Lars. Han inviterer endda Lars ned til Tangkrogen i Aarhus, hvor Cirkus Dannebrog dagen efter skal sætte deres eget kæmpetelt op.

Da Lars kører ned til cirkuspladsen, er cirkuschefen ingen steder at se. I stedet bliver han taget imod af den jævnaldrende Jimmy Enoch, der er søn af cirkuschefen. Den dag i 2006 opstod der et venskab for livet, og der går sjældent en dag, uden de to venner har kontakt med hinanden.

Jimmy Enoch har hele sit liv rejst med Cirkus og har selv være artist, siden han var fem år gammel. I cirkusset har Jimmy også 15 års erfaring med at sætte enorme cirkustelte op på alle underlag – fra de mest mudrede pløjemarker til de hårdeste asfalteringer.

I 2012 tager Jimmy en pause fra cirkuslivet. Nogenlunde samtidig finder Lars ud af, at successen med Flying Superkids kræver, at de investerer i et større telt. Men Lars ved ikke så meget om teltopsætninger, og deraf opstår ideen om et partnerskab.

De to kompagnoner slår sig sammen med Lars’ bror, Jack, der også har været en del af Flying Superkids hele sit liv og til daglig står for showets koreografi og teknik.

Da forretningen vækster voldsomt udvides partner kredsen med Søren, der kunne byde ind med en tungere forretningsmæssig uddannelse.

Tilsammen har de fire hjerner bag firmaet en unik kombination af kompetencer, der gør dem i stand til at mestre ethvert aspekt af store såvel som små showproduktioner. Jimmy ved alt om opsætning af telte og har personlige relationer med nogle af de bedste cirkusartister i hele Europa. Jack er den stærke tekniker og koreograf, der kan time lys, lyd, dans og show som ingen anden. Og Lars er manden med overblikket, der er vant til at lede store showforestillinger og få alt til at gå op i en højere enhed. Søren kan tænke de helt store visioner og har et solidt gab om økonomien.

Herunder ses de fire partnere under produktionen af Danish Music Edwards 2018. Fra venstre Jimmy, Søren, Lars og Jack.