Vores firma

Leder du efter den perfekte opsætning til en koncert, et show, en firmafest, en cirkusforestilling eller en konference? Så står Enoch Show Production klar til at hjælpe dig. Mellem os har vi over 50 års erfaring med alle typer af showproduktion – lige fra produktionsplanlægning og teltopsætning til afvikling af forestillinger. Vi er et af Danmarks førende firmaer inden for showproduktion, og vi kan ikke vente med at dele vores erfaringer og idéer med dig.

Hos Enoch Show Production har vi levet af at lave shows hele vores liv. Direktøren for firmaet, Jimmy Enoch, er selv født og opvokset i Cirkus Dannebrog, og ved sin side har han de to hovedmænd bag Flying Superkids-showet. Derfor kan vi tilbyde meget mere end bare teltudlejning – hos os får du nemlig uvurderlig erfaring inden for showproduktion.

Vi tænker aldrig i halve løsninger. Hos Enoch Show Production arbejder vi kun med projekter, som vores kunder bliver 100% tilfredse med. Hvis du eksempelvis lejer vores store telt, dedikerer vi en mand til at holde teltet under opsyn 24 timer i døgnet i lejeperioden. På den måde kan vi kvalitetssikre det produkt, vi leverer til dig, og du slipper for unødvendige bekymringer. Kort sagt tilbyder vi professionel hjælp, så du kan slappe af og nyde dit arrangement.

Enoch Show Production er en fleksibel virksomhed, der påtager sig enhver udfordring – uanset størrelse. Vigtigst af alt: vi lever af at gøre dig glad. Derfor er dialog og samarbejde nøgleord for os, så vi bedst muligt kan favne dine ønsker og dine behov.

teltudlejning

Vi over Linkbuilding med nærtbeslægtede virksomheder. Flying Superkids er et eksempel.